Optimusz
Optimusz nyitóoldal
Optimusz
Bevezetõ

Az Optimusz Direkt Marketing rendszer használatával egy olyan korszerû, célzott hirdetési és hatékonyságát tekintve mérhetõ kommunikációs megoldásokat kínálunk, amellyel a reklámkampányok kiemelkedõ eredményt érhetnek el. Az Ön célcsoportja az egyedülálló szûrõk segítségével az alap demográfiai adatszûréseken túl, kiegészítve a különbözõ life-style adatokkal pontosan meghatározható, így hirdetését csak ténylegesen csak azok a személyek kapják meg, akik az Ön célcsoportjába, vevõkörébe tartoznak.

Az Optimusz DM adatbázis mérete : 1.042.101 fõ (2019.február)


Fõbb jellemzõi: Teljesen homogén, dinamikus, 110 szûrõs regisztráció útján felépített opt-in direkt marketing adatbázis.

A szûrõk tetszõleges összeállításával az adatbázis több ezer célcsoport leválogatást tesz lehetõvé, amely minden esetben célzott, hatékony, mérhetõ és kétirányú direkt kommunikációt biztosít a választott kommunikációs csatornák / e-mail, SMS stb…/ külön-külön vagy együttes alkalmazásával.

A kampányok hatékonyságának alapja a regisztrációk során gyûjtött adatok minõsége és hitelessége, illetve az adatbázis folyamatos – esetünkben – hat havonkénti frissítése.

Az Optimusz DM - magas szintû kiszolgáló technológiával - az alábbi szolgáltatásokat biztosítja ügyfeleinek :

 E-mail direkt marketing kampányok teljes körû lebonyolítása
 Egyedileg újracélzott ( retargeting email ) email kampányok
 Tömeges email kiküldések
 Follow up kampányok (email )

 Elõszelektált kutatások teljes körû lebonyolítása
 Opt-in adatbázis építés, és adatbázisok magas szintû kezelése


Az adatbázis és a kínált szolgáltatások a hatályos adatvédelmi és adatkezelési törvényeknek megfelelnek. Az Optimusz Direkt Marketing Kft. hivatalos adatkezelési azonosítója: 03324- 0001.© 2010 Optimusz.hu